نشست علمی – پژوهشی« تبیین مسائل فلسطین و پاسخ به شبهات آن»  با حضور حجت الاسلام والمسلمین حسین عبداللهی – استاد حوزه -، اساتید و  طلاب  در حوزه علمیه فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) اردکان برگزار شد.

آقای عبد اللهی در آغاز کلام در مورد شبهه پراکنی ها که در فضای حقیقی و مجازی که صورت می گیرد نکاتی را بیان کرد و  گفت: دشمن بعد از انقلاب اسلامی تا بحال جنگ های روانی زیادی را بر کشور ما تحمیل کرده  که نمونه آن جنگ روانی کرونا، مهسا امینی و … است. باید تکنیک های جنگ روانی را شناخت تا بتوان حق را از باطل بشناسیم  و جواب به شبهات بدهیم.

ایشان ادامه داد: کشورهای زیادی مستعمره انگلیس هستند به گونه ای که کنار پرچم برخی کشورها ، پرچم انگلیس نیز است.این بدین معنا است که این کشور زیر نظر انگلیس می باشد مثل آفریقای جنوبی، ایسلند، الجزیره  و… .

استاد  اظهار گرد: در مورد فلسطین باید دانست که طبق اسناد رسمی جهان، در سال 1917 یهودی ها فقط دو درصد از مساحت فلسطین را داشتند. مالکیت آنها با قردادها، جنگ، خرید و فروش و تصاحب ها به سه و نیم درصد رسید. در سال 1947 این مالکیت به شش و نیم درصد افزایش یافت؛ اما در قطعنامه سازمان ملل  در سال 1948 سرزمین یهودی  به 55 درصد رسید و یهودی های از آن سال بعد با انتفاضه های مختلفی توانستند مزارع و سرزمین های فلسطینی ها را بگیرند تا آنجا که فقط مساحت سرزمین فلسطین ها به کرانه باختری و غزه رسیده است. شیوه مبارزاتی مردم این دو قسمت فلسطین باهم تفاوت دارد.کرانه باختری با سنگ و قلاب است؛ اما غزه با موشک و تجهیزات نظامی مدرن است. مساحت غزه 6 در 40 مانند یک قفسه ایی است که  دشمن بالای این قفس موشک باران می کند.

استاد برخی از شبهات مطرح شده در فضای مجازی را در ادامه جواب داد و گفت: جواب این سوال که چرا باید به فلسطین کمک کرد این است که جنگ خسارت ساز است هم مالی و هم جانی. اسرائیل هم مثل گرگ است اگر جلویش گرفته نشود وارد کشور ما هم می شود. از طرفی بودجه  دفاعی نظامی کل کشور سه در صد است . اکثریت کشورها مبالغ خیلی زیادتر از این را برای بودجه دفاعی نظامی خود تصویب کرده اند مثل عربستان و آمریکا. همچنین مسلمان باید از مسلمان دفاع کند، مسئله فلسطین مسئله جغرافیایی نیست؛ مسئله انسانی و عقیده و دل و ایمان است.

آقای عبداللهی در جواب شبهه فلسطینی ها ناصبی هستند و چرا باید به یک ناصبی کمک کرد گفت: اولا شما دلیل بیاورید که آنها ناصبی هستند. دوما ما دلیل داریم که فلسطینی ها مسلمان شافعی هستند؛ شیعیان آنجا مساجدی دارند و همچنین برخی اسامی آنها به نام اهل بیت علیهم السلام است.

استاد در جمع بندی مطالب خود بیان کرد: دعوای یهودی ها و فلسطینی ها بر سر مسائل جزنی نیست، آنها غاصب قاتل هستند. نباید از اسرائیل یک ابرقدرت ساخت. غزه که مانند یک قفس است توانست وجهۀ آنها را خراب کند. وظیفه یک مسلمان در برابر فلسطینی ها در حال حاضر این است که از لحاظ فکری بداند قضیه آنها چه چیز است و حب و غضب نسبت به دوستان و دشمنان آنها نشان دهد.


موضوعات: احادیث, سیاسی, پژوهش
   پنجشنبه 25 آبان 1402نظر دهید »

 

چرا حاکم اسلامی باید فقیه باشه؟

چرا یک اقتصاددان نباشد تا این همه مشکلات اقتصادی نداشته باشیم؟

جوابش را تو فیلم#ضمیمه ببینید

ادامه »


موضوعات: سیاسی
   جمعه 5 اسفند 1401نظر دهید »


موضوعات: احادیث, سیاسی
   شنبه 11 مرداد 1399نظر دهید »


موضوعات: احادیث, سیاسی
   شنبه 11 مرداد 1399نظر دهید »

·        ولايت فقيه قبل از انقلاب كجا بود؟

موضوع ولايت فقيه چيز تازه‌اي نيست كه ما آورده باشيم بلكه از قديم الايام تاكنون بوده است، اگر كساني اين قضيه را مطرح نكردند يا با سردي با آن برخورد كردند به خاطر اين بوده است كه فكر كردند چيزي كه شدني نيست، چرا مطرح كنند.

 ار ابتداي غيبت كبري تا زمان امام خميني(رحمه الله عليه)در منابع فقهي انديشه ولايت فقيه است. مثل:

المقنعه شيخ مفيد

النهايه شيخ طوسي

مصباح الفقيه از حاج آقا رضا همداني


موضوعات: سیاسی
   شنبه 11 مرداد 1399نظر دهید »

ده‌ها، صدها، هزارسال است که تو عزیز فاطمه، مهدی جان از دیده‌ها پنهانی…
این دهه‌ی ولایت هر روز نماز استغاثه می‌خوانیم.
ساعتش مهم نیست که هر ۲۴ساعت متعلق به شماست آقای من.
و ساعتهای ما بی‌شما چه بی‌برکت است.
#دهه‌ی ولایت_ دهه‌ی استغاثه_ برای فرج و سلامتی مولا
#نشر حداکثری
این پیام رابرای اعضاتون ومخاطباتون بفرستیدنشرمیلیونی?


موضوعات: سیاسی
   شنبه 11 مرداد 1399نظر دهید »

·        دين سياسي مردم را زده مي‌كند!

سياستِ ديني آري و دينِ سياسي خير.

 آري «دين سياسي» مردم را زده مي‌كند! ولي«سياست ديني» چيز ديگري است كه منظور از «سياست» «روش اداره امور جامعه بصورتي است كه مصالح جامعه اعم از مادي و معنوي را در نظر داشته باشد.» و منظور از دين« مجموعه احكام، عقايد و ارزش‌هايي است كه توسط خداوند براي هدايت بشر و تأمين سعادت دنيا و آخرت بشر تعيين گرديده و بوسيله پيامبر اسلام و ائمه اطهار به مردم ابلاغ و براي آنان تبيين گرديده و يا به حكم قطعي عقل كشف شده است.»

اسلام تنها به مسائل عبادي و اخلاق فردي بشر نپرداخته، بلكه دستورالعمل‌هايي صريحي دارد جدا از سياست نيست.


موضوعات: احادیث, سیاسی
   شنبه 11 مرداد 1399نظر دهید »

 از شبهات درباره رهبری

  مگر دين يك امر فردي نيست . چكار به حكومت دارد؟

مذهب اسلام همزمان با اين كه به انسان مي‌گويد كه خدا را عبادت كن و روابط خود را با ساير انسان‌ها بايد چگونه تنظيم كني و حتي جامعه اسلامي با ساير جوامع بايد چگونه روابطي را برقرار نمايدو هيچ حركتي و عملي از فرد و يا جامعه نيست مگر اينكه مذهب اسلام براي آن حكمي مقرر داشته باشد.

لزوم تشكيل حكومت اسلامي، ماهيت و كيفيت قوانين اسلام است.

همان طور كه اسلام براي وظايف عبادي قانون دارد براي امور اجتماعي و حكومتي، قانون و راه و رسم دارد . حقوق اسلام يك حقوق مترقي و متكامل و جامع است.( امام خميني، ولايت فقيه، ص12)


موضوعات: احادیث, سیاسی
   شنبه 11 مرداد 1399نظر دهید »

شخصیت گرایی در انتخابات از دیدگاه شهید مطهری

یکی دیگر از لغزش اندیشه، گرایش به شخصیتهاست. شخصیتهای بزرگ تاریخی یا معاصر از نظر عظمتی که در نفوس دارند بر روی فکر و اندیشه و تصمیم و اراده دیگران اثر می گذارند و در حقیقت ، هم فکر و هم اراده دیگران را تسخیر می کنند. دیگران آنچنان می اندیشند که آنها می اندیشند و آنچنان تصمیم می گیرند که آنها می گیرند؛ دیگران در مقابل آنها استقلال فکر و اراده خود را از دست می دهند. قرآن کریم ما را دعوت به استقلال فکری می کند و پیرویهای کورکورانه از اکابر و شخصیتها موجب شقاوت ابدی می داند؛ لهذا از زبان مردمی که از این راه گمراه می شوند نقل می کند که در قیامت می گویند:«ربنا انا اطعنا سادتنا و کبرا<نا فاضلونا السبیلا»(احزاب :67)پروردگار ما بزرگان و اکابر خویش را پیروی و اطاعت کردیم و در نتیجه ما را گمراه ساختند.(انسان و ایمان ص 68)


موضوعات: سیاسی
   یکشنبه 17 اردیبهشت 1396نظر دهید »